mariak

4 maj

Jag gjorde något jättepuckat här om dagen. Något som jag ju sannerligen borde ha lärt mig att låta bli vid det här laget – men nänä, inte den här slow-learnern inte (eller mer no-learner kanske). Jag googlade. Om min graviditet.

Inte nog med det, jag googlade (och nu kan jag ju låtsas att det här ”bara hände” för att sökfältet gav det som förslag efter diverse närliggande googlingar); ”vecka 15 missfall”. Alltså? (ALLTSÅ!?!!#) Som att ta på sig en mössa från en ”upphittat” hög på dagis och därefter se en lapp där dom varnade om lösspridning – well hello there JAG HAR ALLA SYMPTOM!! Vilma är ju mer källkritisk än mig under dessa familjelivs-lässtunder, och ja, hon vet ju varken vad ”källa” eller ”kritisk” innebär så ni fattar nivån. Orosmoln big time. (Läs: Det finns ingen bebis där inne.)
Jag har väl lyckats skaka av mig det mesta av den där läsningen (oja, man läser ju spaltmeter när man väl kommit igång, hemskheter tenderar ju tydligen att trigga igång någon slags ”jag har glömt bort att jag är en förnuftig människa som kan skilja på vetenskaplig läsning och sånt som hade platsat i farmors gamla Hänt Extra tidningar”). Men ja, hälften är glömt och hälften förträngt. Helt OK ändå. Jag ser dock oerhört mycket fram emot rutinultraljudet som ju även känns oerhört långt bort.
Men ändå: utgångspunkten är fortfarande att den finns. Bebisen.

 

 

Vilma planerar ju även för sin lillasyster dagligen. Idag diskuterade vi att småbarn petar en massa opassande saker i munnen och att sen när lillasyster är här så måste vi se till att det är lite mer renplockat här hemma. Och Vilma funderade på alla dessa opassande saker som dom brukar kunna påta in i munnen

– Pärlor. Stora pärlor och små pärlor

– Jo, såna är farliga för dom jo

– Små stenar och sånt

– Jo dom med

– Och kvitton kan dom sätta i munnen

?  Vad för nåt?

– Kvitton. Såna man får när man handlar saker och sen betalar vet du,

 

Haha ja, jo. Kvitton bör man ju heller inte låta bebisar peta i munnen nej. 😀

 

 

Hoppas ni haft en bra vecka! Jag har förutom puckat googlande mest njutit av vädret och vi har haft väldigt fina familjedagar med allt från premiärätande på balkongen till en bastukväll. Bra dagar helt enkelt. <3

 

Nu väntar sängen. Puss och godnatt

 

Prinsessan i sin prinsessklänning på kosläpp 😀

 

IMG_9786

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats