mariak

Mitt älskade blindstyre

Så fick vi då Cocos dom svart på vitt: Helt blind på vänstra ögat och starr även i högra. Ögonläkaren sa att man aldrig kan veta när starren sedan ”eskalerar”, men att det kan komma väldigt snabbt och då kommer han ju sen att bli helt blind. Jag vet inte, kanske borde jag vara ledsen, men det är faktiskt helt okej. Som läkaren sa – och som ju jag själv märker – han lider inte av det utan kan i princip leva ett helt normalt liv. Så ja, det må vara konstaterat att jag nu har ett blindstyre till pälsboll, men vi fortsätter nog precis som vanligt. <3

 

 

Jag har nu precis haft ett Monica-moment här hemma. Eller sanningen är att jag har det rätt ofta – jag får helt enkelt ingen ro när det är oredigt eller smutsigt, medan ett rent och städat hem är så otroligt tillfredsställande. (Man bara ”aaaaaaah” och skådar ut över sitt nyputsade hem lika nöjt som om det vore en Harvey Specter i kostym som stod framför en. (Harvey = mitt foreverandever-frikort. Manshunk utan dess like och K brukar väl inte vara alltför imponerad när jag sitter och suckar belåtet framför serien, hah.) Nu är städningen i alla fall klar och jag är nöjd som bara den. (K som tittat på golf där uppe kom nyss ner och är ju lika uppmärksam som vanligt när jag säger att han ska titta vad fint det blev: Va? Var??)

 

Nu väntar ute-middag! Blir väldigt trevligt att få gå ut och bli serverad mat, tycker alltid att det lika svårt att försöka få fantasi till någon kul lördagsmiddag. Ännu svårare om man bara är vi två, och det dessutom ska intas tillsammans med Tiger (Krisus foreverandever-manshunk, höö). Puss hej!

 

 

IMG_8593

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats